5 Simple Statements About יוגה לנשים בהריון Explained

דופק מואץ – עליה בקצב פעימות הלב שכיחה בהריון. זה נובע בחלקו מנפח הדם המוגדל הגורם לדפיקות לב מואצות גם בזמן מנוחה.

שימוש בפורטל יולדת אינו מחליף את אחריות הגולש/ת לקבלת ייעוץ על ידי גורם רפואי מוסמך וכפוף לתנאי השימוש בפורטל.

לחץ דם הריוני – ("רעלת הריון") נגרם כנראה בשל רגישות מע’ הדם להורמון מסוים (אנגיוטנסין) שגורם להתכווצות הדופן, מה שעלול לפגוע בכלי הדם בכליות. יש לנוח הרבה, לתרגל נשימות והרפיה ולהימנע ממזונות מעוררים, מסביבה ספוגת עשן סיגריות ועליית יתר במשקל.

להשתדל לא לאכול לפחות שעתיים לפני השינה ולהימנע מקפאין. תרגול הרפיה או אמבטיה חמה לפני השינה יעזרו וכן להיעזר בכרים נוספים בשינה. פטריות בנרתיק – שינויים הורמונליים מגבירים התפתחות פטריות בנרתיק. חשוב לטפל בכך לפני הלידה, כי הפטריה עלולה לעבור לפי התינוק ולהקשות על האכלתו. זה מתבטא

תרגול של השיטה לאורך כל ההריון יאפשר להטמיע אותה ולהפוך אותה לטבע שני עבורנו כך שתהיה לנו זמינה ושימושית לזמן הצירים.

כתובת המייל שלך לא תפורסם באתר, שדות חובה מסומנים ב* שם

כך בעצם, היוגה מתאימה לכל סוגי האנשים, בכל הגילאים ומכל המינים, לכל סוג של דת וכמובן – check here גם לנשים בהריון, אפילו עד סוף החודש התשיעי.

בשבוע עשירי, כשהבחילות נהיו בלית נסבלות הגעתי לרביד אושמי לטיפול בבחילות. מיד אחרי טיפול אחד של רפלקסולוגיה ותדרים הרגשתי הקלה ומאותו רגע רביד הפכה לתומכת העיקרית שלי לאורך כל ההריון – הגעתי אליה בתדירות של פעם בשבועיים-שלושה לטיפול שמותאם בכל פעם לשלב ההריון שאני נמצאת בו.

תהליך הלמידה של לתת תשומת מעיר את המודעות שמייצרת את המשמעות היומיומית שלי.

דרך הקבלה של כל מנעד הרגשות והנכונות לפגוש אותם, לנשום לתוכם ולהכיל אותם, תקופת ההריון יכולה להפוך לתקופה של הכרות עצמית מעמיקה, ריפוי וצמיחה אישית.

כמו כן בשיעורי יוגה להריון ניתן דגש על מתן כלים ללידה ולטיפול בהריון, דבר שלא מתאפשר בשיעורים רגילים. אם בכל זאת את מתעקשת להמשיך ולתרגל בכיתה רגילה – חשוב מאד לידע את המורה על ההריון כבר מתחילתו ולבצע התאמות גם בשבועות הראשונים.

יש יותר בחילות, הקאות, כבדות, עייפות וכאבי גב בדר"כ. כאן חשוב מאוד לתרגל נשימות ולהקפיד על התזונה.

חלק מהתנוחות נילמדות בשינוים על מנת להתאים לאישה ולשינוים בגופה (כמו הבטן שבולטת החוצה ועוד),

הבחילות, הצרבות, העייפות…? זוהי תקופה רצופה שינויים. הרחם גדל, הלחץ התוך בטני עולה, שיווי המשקל משתנה ונדמה כי התודעה הופכת מפוזרת יותר.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *